Удобства § услуги

Безупречен сервиз и услуги в хотел White Lavina

White Lavina Food & Wine ресторант

Менюто в ресторанта съчетава най-доброто от италианската и традиционната българска кухня. Италианското ни меню носи почерка на шеф Лео Бианки, а богатата селекция от вина ще бъде отлично допълнение към храната, която ще поднесем. Терасата с гледка към планината ще ви подкани към дълги летни вечери на открито. Приятна компания, добре приготвена храна и отлично обслужване – това е нашата рецепта за кулинарна наслада.

Лоби бар

Чаша капучино, докато преглеждате сутрин новините, или свеж коктейл за чудесен завършек на деня? Избора оставяме на вас. Ние ще ви очакваме в лоби бара с богато разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

Закуска на блок маса от местни продукти

Сутрините при нас започват с усмивка и вкусна закуска. Във въздуха се носи аромат на току-що изпечени френски кроасани и домашна баница. Поднасяме още овесени ядки, зърнена закуска, сезонни плодове и зеленчуци, за да започнете деня си по най-добрия начин – с питателна закуска. А когато всичко това е придружено с чаша кафе или сок, утрините стават любимото ни време от деня.

Уелнес център

Очакваме ви в уелнес центъра. На ваше разположение са сауна, парна баня, джакузи, легла за релакс и шоково ведро. Отдайте се на заслужен отдих след интензивния спортен ден на приключения в планината.

Wellness център

Wellness центърът предлага сауна, парна баня, джакузи, легла за релакс и шоково ведро, където може да разпуснете след интензивния спортен ден.

Релаксиращи масажи

Предлагаме ви избор между различни видове масажи – класически, лечебни и спортни. Заслужена доза релакс за всички, които искат да се откъснат от натовареното ежедневие или да се отпуснат след спортните активности в планината.

Фитнес

Тези от вас, за които ски пистите и байк трасетата не са достатъчно предизвикателство, могат да продължат своята тренировка във фитнес центъра. Той е отлично оборудван и с гледка към планината.