Български
днес
-7° | -15°
75 km/h
75 km/h

Средна
Средна Сравнително стабилна снежна покривка, средно стабилна само на много стръмни склонове. Предизвикване на лавини е възможно само на стръмни склонове при голям натиск/натоварване. Спонтанни лавини са малко вероятни.

Лавинна опасност за 18 Януари


Лавинната опасност е степен 2.
Акумулации на склоновете със СИ / С / СЗ изложения.
Повишена опасност над 2200 м.
Средна 1 2 3 4 5
Сравнително стабилна снежна покривка, средно стабилна само на много стръмни склонове. Предизвикване на лавини е възможно само на стръмни склонове при голям натиск/натоварване. Спонтанни лавини са малко вероятни.
БАНСКО

БАНСКО

Банско е най-популярният ски курорт в България, разположен в подножието на красивата Пирин планина, включена в списъка на световното природно наследство на Юнеско. Град Банско привлича посетителите си с над 120-те културни забележителности, ежегодни музикални джаз и опера фестивали, отличните възможности за туризъм, планински преходи и планинско колоездене, развлечения след удоволствието от зимните спортове, многобройните механи с традиционна кухня и фолклорна музика. Притегателна сила за гостите е развитието на Голф туризма и планинското колоездене, тенденции, затвърдяващи статута на Банско като целогодишен курорт.

Пирин планина с безкрайните си склонове и обилния снеговалеж е отлично място и за извънпистово каране в пресен сняг. Средната температура през януари, най-студеният месец, е – 1.9°C. Снеговалежите са обилни и осигуряват постоянна снежна настилка, често достигаща над 2 м дебелина. Ски сезонът стартира от средата на декември до края на април.
Хотелски комплекс "Бялата Лавина"

Хотелски комплекс "Бялата Лавина"

"Бялата Лавина Спа и Ски" е отлична комбинация от местоположение, съвременна концепция за комфорт, удбоства и усещане за домашен уют.
 
Намерете ни в Google+ Намерете ни във Facebook Следете ни в Twitter
Контакти

e-mail: abalevski@gmail.com, whitelavina996@gmail.com
Адрес: 2770, Банско, улица Полежан 9
тел.: 00359 888 55 14 14, 00359 885 300 708 - Reservations
Резервации ресторант "White Lavina FOOD & WINE": 00359 885 300 706